Veleprodaja

JAVA je zajednica ljudi koji vole svoj posao, i koji imaju iskustva i u rukovođenju kafom i u organizaciji događaja...ipak, mi se ne bavimo samo kafom, mi nudimo i druge fantastične proizvode visokog kvaliteta po odličnim cijenama. Ovo su proizvodi koji će vam pomoći da poboljšate svakodnevno poslovanje i ubjedite mušterije da se svakog dana iznova vraćaju.

Od samog stvaranja, JAVA je bila predana u želji da klijentima pruži i donese proizvode koje će oni voljeti i koji su im potrebni, i to po odličnim cijenama.

U našoj ponudi ćete naći MAD HATTER čajeve. Uz ove proizvode, imaćete veliki izbor pića u ponudi vašeg sezonskog menija.

U potrazi za savršenim proizvodom uvjerićete se u kvalitet naše ponude.

Od nas ćete sezonski dobijati promjene recepata i marketinški materijal. Mi obučavamo vaše bariste kako bi umjeli da sprave ove recepte! Krasi nas veliko iskustvo i poznavanje tržišta. Ko će bolje od nas znati šta gosti vole?!

Posjetite našu KAFETERIJU 5 i isprobajte sve proizvode iz ponude COFFEE.

JAVA Coffee kompanija počela je svoju priču kao lanac kafića – zato se razumijemo u maloprodaju i uslužnu djelatnost. Naša avantura u Srbiji kreće 2013. godine i za dvije godine rada postigli smo isti rezultat koji je u Poljskoj bio postignut za četiri godine. U Srbiji trenutno snabdijevamo veliki broj kafića i restorana. Pored toga, držimo i obuke za bariste koji služe naše proizvode. JAVA posjeduje i odsjek za održavanje mašina i snabdijevanje rezervnim dijelovima spreman da vam pomogne i odgovori na Vaša pitanja.

Ukoliko želite da postanete član Java Coffee porodice, kontaktirajte nas na naš telefon ili e-mail.