Java univerzitet

JAVA univerzitet je posebno mjesto gde se ohrabruje razmišljanje, testiraju granice i otkrivaju novi horizonti. Mi širimo kulturu o kafi i prenosimo znanje onima koji su spremni da uče i da nas prevaziđu. Ovdje otkrivamo nove arome i ukuse. Naučite da pijete zadovoljstvo…
SVIJEST O KAFI POČINJE OVDE!

OBUKA

Na našem treningu ćete saznati kako izgleda cijeli proces obrade kafe sve dok se ona ne nađe u šoljici. Saznaćete ko stvarno može da se nazove Baristom, a ko se samo tako predstavlja. Bolje ćete razumjeti tajnu kako da prepoznate jedinstveni karakter soljice kafe bez obzira na način pripreme.

Ovo je pravo mjesto ukoliko želite da razvijate svoje vještine i unaprijedite svoje tehnike u pripremi kafe na različite načine. Ovo je pravi način da iskažete svoju kreativnost.

Podijelili smo obuke u tri kategorije:

HOME BARISTA - Home barista obuka namjenjena je prvenstveno ljubiteljima kafe koji ne žele da se bave profesionalnom pripremom iste, ali žele da prepoznaju šta piju u omiljenom kafiću ili u svom domu.

Sadržaj obuke:

BASIC BARISTA - Basic barista obuka pružiće vam neophodnu platformu koju daljim iskustvom možete da nadogradite i namjenjena je prvenstveno osobama koje žele da se upuste u svijet kafe u poslovnoj sferi života.

Sadržaj obuke:

ADVANCED BARISTA obuka namjenjena je onima koji žele da steknu široka znanja u svijetu kafe, koja bi dalje, samoinicijativno i kroz svoju ideju mogli da nadograđuju. Takođe je namjenjena za one koji žele da se oprobaju u poslovnoj sferi.

Sadržaj obuke: